Yksityistilaisuudet

Meillä järjestät sujuvasti yrityksenne kokoukset, asiakastilaisuudet, juhlat tai muut tapahtumat. Tilaa on jopa 200 henkilölle, mutta tilat soveltuvat hyvin myös pienemmille ryhmille. Factory Kamppi sijaitsee Kampin metroaseman vieressä, perinteikkään Autotalon ensimmäisessä kerroksessa. Lounasajan ulkopuolella tilamme ovat käytettävissä erilaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin.

Ruuasta, juomasta ja tarjoilusta vastaa osaava ja ystävällinen henkilökuntamme. Toteutamme tarjoilut buffet-pöytänä tai pöytiintarjoiluna. Menun voimme suunnitella puolestanne tai räätälöidä toiveidenne mukaisesti.

Tutustu tiloihin

Lataa esimerkkimenu
 

Kokoustarjoilut

Kauttamme hoituvat kokouspaketit, aamiaiset, salaatit tai vaikka henkilökunnan kakkukahvit tiloihisi Autotalo-kiinteistöön ja lähialueille. Kokouslounaat ja illalliset voit järjestää myös ravintolatiloissamme.

Voit tilata päivittäiset tarjoilut vaivattomasti tilausjärjestelmällämme. Tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tarpeesi mukaan.

Kysy lisätietoa henkilökunnaltamme: kamppi@ravintolafactory.com

Catering

Factory Cateringin kautta on mahdollista tilata kokonaisvaltaiset juhla- ja kokouspalvelut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yritysjuhlien, sekä suurempien tilaisuuksien järjestäjät. Emme unohda myöskään yksityisasiakkaita.

Vuosien varrella olemme järjestäneet monipuolisesti erilaisia ja kokoisia tilaisuuksia aina harjakaisista Gaala-iltoihin ja kaikkea siltä väliltä. Räätälöimme kunkin kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti, samalla budjetin huomioon ottaen kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä puhelimitse: 0103205527

Sky Lounge

Sky Lounge on skandinaavisen upea tapahtuma- ja juhlatila Autotalon 13. kerroksessa. Lasitetuilta terasseilta aukeavat sykähdyttävät panoraamamaisemat Helsingin kattojen ylle.

Kokous- ja tapahtumatarjoilut Sky Loungeen saat tilattua vaivattomasti rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta ravintola Factorysta.

Varaukset ja lisätiedot